Τρόποι-Κόστος αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών προς τους καταναλωτές γίνεται μέσω εταιρίας παροχής υπηρεσίας courier SPEEDEX , και υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία αυτής.

Τα έξοδα αποστολής ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας, συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας το κόστος μεταφορικών ορίζεται στα 3€.Το κόστος για την αντικαταβολή είναι επιπλέον 2€.

Σε περίπτωση καιρικών φαινομένων ή δυσκολιών της μεταφορικής εταιρίας που ανέλαβε να τα παραδώσει, η Smart socks δε φέρει ευθύνη.

Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος προϊόντων ξεπερνά τα 60€ ευρώ τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

H Too Smart ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων.

Τρόποι Πληρωμής 

Μέσω αντικαταβολής: με μετρητά, πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
Η εξόφληση γίνεται στον υπάλληλο της ταχυδρομικής υπηρεσίας κατά τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων στον τόπο παράδοσης.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης: και εν συνεχεία αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω e-mail, ή τηλεφωνική επικοινωνία για διασταύρωση πληρωμής. Μετά τη διενέργεια ελέγχου ακολουθεί αποστολή της παραγγελίας με την εταιρεία SPEEDEX.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK IBAN: GR8402600150000790201198543
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR7401725190005519077988711
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ IBAN : GR8001102260000022600714806

Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας: υποστηρίζονται όλοι οι τύποι καρτών από όλες τις τράπεζες Ελλάδας και εξωτερικού.

Χρόνος παράδοσης  

Ένα από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι η γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών) μετά από την λήψη της παραγγελίας από τη smartsocks.gr . Εφόσον τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται στις ταχυδρομικές υπηρεσίες αυθημερόν (πλην Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών) για αποστολή προς τους καταναλωτές.

Πληκτρολόγησε εδώ την αναζήτησή σου!